Menu
Your Cart

Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

A Moryarty, ens agraden les coses boniques!

La nostra feina? Seleccionem acuradament pòsters de caràcter i els imprimim en gran qualitat, per oferir-te'ls online o a la nostra botiga, a Barcelona!

El nostre credo: curació! A Moryarty no hi ha cap pòster per casualitat. Enriquim el nostre catàleg cada setmana amb nous pòsters de paret, trobats en relíquies del passat o en la creació contemporània, local o internacional.

Ens encanta la moda, però també ens agrada fer un pas al costat, oferir una àmplia i nítida selecció d'imatges de personatges, que per a nosaltres té sentit.

Trobareu a la nostra galeria un mosaic de gèneres i estils: fotografia, art clàssic, mapes i plànols antics, pintura oriental, publicitat vintage, botànica, litografies, gravats... per a tots els gustos i tots els interiors!

El nostre saber fer: Impressió de qualitat museu en paper gruixut (Fine Art Paper 235g/m2) o sobre tela de cotó suau (Canvas Cotton 400g/m2), en A5, A4, A3, A2, A1.

Fabricació i enviament: Imprimim i preparem els vostres pòsters nosaltres mateixos, des del nostre taller de Barcelona. Vine a saludar o recollir la teva comanda a la botiga!

Preparem el vostre enviament en 24 hores i us l'entreguem a qualsevol lloc del món.
Ens encanta: la botànica, la natura, els genis oblidats, les peces amb història.

Informació pràctica:

Correu electrònic: [email protected]
Instagram: @moryarty_official

Carrer de Pujades, 140, 08005 Barcelona
676 05 81 88

Natàlia i Naman, fundadors i comissaris de Moryarty